Floria di Putrajaya

Sekian lama tak update blog. Sibuk bebenar... entah la bila aku nak kerja back to normal macam dulu. Sibuk memanjang kat service management ni.

Minggu ini adalah hujung minggu yang tersangat sibuk, hari sabtu kami ke Sunway Lagoon. Hari ahad pula kami berkunjung ke Putrajaya, melawat Floria.

Lihatlah kecantikan bunga-bunga segar yang dihias indah.




Muka dah berkedut, panas dan keletihan....





























Gabungan bunga-bunga yang menarik.


Susunan yang indah sekali.


Lavender, cantik sekali....


Siapa yang tak pernah tengok pokok padi, inilah dia.


Entah apa nama pokok bunga ini, tapi sebijik macam ekor kucing.









Jumpa lagi nanti di Floria 2013...




Comments

Popular posts from this blog

Melancong ke Seoul Korea - Musim Luruh 1/11/2014 hingga 9/11/2014

Melancong ke Ho Chi Minh City bersama keluarga.

Bercuti di Krabi, Thailand.