Pameran Kuala Lumpur Bonsai & Orkid di Taman Botani Perdana





Sejak dua menjak ni sibuk benarlah kat office. Serba serbi kena buat sampaikan nak update blog pun tak sempat. Tapi ada satu pameran ni berkaitan dengan Pameran Kuala Lumpur Bonsai & Orkid yang telah jalankan pada 23/3/2012 - 27/3/2012.

Disebabkan terlalu sayangkan bunga-bunga yang dipamerkan. Saya masukkan juga dalam blog sebagai kenangan. Lihatlah betapa cantiknya bunga-bunga orkid dan juga bonsai yang dipamerkan.

Layan.....tengok jangan tak tengok... I dah tengok sendiri. U all tengok gambar pun ok juga le...
































Comments

Popular posts from this blog

Melancong ke Seoul Korea - Musim Luruh 1/11/2014 hingga 9/11/2014

Melancong ke Ho Chi Minh City bersama keluarga.

Bercuti di Krabi, Thailand.