Posts

Showing posts from May, 2012

Belajar Cara Membuat Sirih Junjung anjuran Tiaranita

Image
Bile dapat aje email berkaitan dengan cara membuat sirih junjung anjuran Tiaranita apa lagi aku pun register.

Tenaga pengajarnya adalah Kak Chik. Seronok ramai-ramai belajar buat sirih junjung. Lihatlah hasilnya dalam masa 1 jam kami masing-masing dapat buat sirih junjung.









Pameran Kuala Lumpur Bonsai & Orkid di Taman Botani Perdana

Image
Sejak dua menjak ni sibuk benarlah kat office. Serba serbi kena buat sampaikan nak update blog pun tak sempat. Tapi ada satu pameran ni berkaitan dengan Pameran Kuala Lumpur Bonsai & Orkid yang telah jalankan pada 23/3/2012 - 27/3/2012.
Disebabkan terlalu sayangkan bunga-bunga yang dipamerkan. Saya masukkan juga dalam blog sebagai kenangan. Lihatlah betapa cantiknya bunga-bunga orkid dan juga bonsai yang dipamerkan.
Layan.....tengok jangan tak tengok... I dah tengok sendiri. U all tengok gambar pun ok juga le...





















Jalan-jalan ke Aquaria, Kuala Lumpur

Image
Semasa cuti CNY yang lalu, kami anak beranak telah sepakat untuk bercuti sekitar KL sahaja. Tempat yang kami pilih adalah Aquaria KLCC. Seronok juga menghabiskan masa di situ. MasyaAllah, ramainya orang yang mengunjungi Aquarai KLCC, beratur panjang untuk beli tiket... tapi dapat jugalah akhirnya..

Gambar-gambar sepanjang kami disana.