Bercuti di Langkawi 20/12/2010 hingga 23/12/2010........




















Dah sekian lama aku tidak menjejakkan kaki ku di Pulau Langkawi. Hampir 7 tahun, anak-anak ku kata lebihkurang macam kes sumpah mahsuri 7 keturunan.


Akhirnya sampai juga aku disana... seronok sungguh bershopping. Entah berapa kali aku tawaf kedai Ismail Group dan Idaman Suri. Kalau shopping tak lenguh kaki pun, even dah jalan berbatu-batu. Enjoy je....itulah namanya nikmat bershopping.



Barangan yang paling banyak aku borong adalah chocolate. Macam-macam jenis yang dibeli.... tak terkira banyak nya. Lepas tu kacang pistachio (kacang cerdik) dan juga gajus.




Kami ada juga melawat tempat-tempat bersejarah, sekitar makam Mahsuri.






Kenangan berada di sana. Tinggal One Helang Hotel bersebelahan dengan airport. Hotelnya memang best tapi agak jauh bila nak shopping kat bandar Kuah.

Anak-anak keletihan....tidur dengan nyenyaknya.............syyyyyyyyyyyyyy.......



Kami juga melalui Jalan Air Hangat .... dimana Zulaikha tinggal iaitu MRSM Langkawi.... cantik tempatnya...


Comments

Popular posts from this blog

Melancong ke Seoul Korea - Musim Luruh 1/11/2014 hingga 9/11/2014

Melancong ke Ho Chi Minh City bersama keluarga.

Bercuti di Krabi, Thailand.