Birthday Party


Hari ini adalah hari yang amat bermakna buat saya.... Bila saya balik dari kerja, saya dapati anak-anak dan suami telah menyediakan berbagai-bagai makanan istimewa untuk meraikan birthday saya. Mereka telah menyediakan Birthday cake, cup cakes, ayam panggang, kentang panggang dan pasta goreng. Semuanya Wan Aishah, Wan Mariyam, Wan Yusof dan Wan Ahmad Ibrahim yang sediakan. Hinggakan birthday cake juga mereka bake. Siap dengan decoration nya sekali. Semuanya mereka masak sendiri.

Mereka telah cuba hidupkan api selama 2 jam sebelum dapat memanggang ayam dan kentang..

Saya adalah ibu yang amat bertuah kerana dikurniakan anak-anak yang amat menyayangi ibu mereka... Terima kasih yang tidak terhingga untuk anak-anak dan suami ku...... Mama sayang semua anak-anak mama dan suamiku yang tercinta.......

Lihatlah makanan yang mereka sediakan...

Juga kad "Happy Birthday" yang anak-anak reka-cipta sendiri. Mereka gunakan daya creativiti mereka dengan menggunakan manila card besar. Cantik sekali... cute sekali ada gambar mama mereka dengan bertudung comel!... amat terharu. Thank you very much my dearest anak-anak.... I love you very much!!!

Comments

Popular posts from this blog

Melancong ke Seoul Korea - Musim Luruh 1/11/2014 hingga 9/11/2014

Melancong ke Ho Chi Minh City bersama keluarga.

Bercuti di Krabi, Thailand.